Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

A. Γεωργιάδης: Έλληνες φοιτητές μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό

A. Γεωργιάδης: Έλληνες φοιτητές μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης,

Για το επεισόδιο με φοιτητές κατά την ομιλία του στο Imperial College του Λονδίνου, όπου αποδοκιμάστηκε εντόνως, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Yπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό» τόνισε προσθέτοντας πως «Όλοι αυτοί ήταν 30 με 40 άτομα σε ένα ακροατήριο 250 ατόμων»

«Ένας μου φώναζε ‘είσαι ηλίθιος , είσαι μπουμπούκας και πουλάς βιβλία’. Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα» σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

«Στην Ελλάδα αν πήγαινα να τούς μιλήσω σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα με δέρνανε, εκεί όμως κάνανε φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες για θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Εγώ πάντως, παρά τις φασαρίες, μίλησα στο ακροατήριο επί 2,5 ώρες και μάλιστα ήταν παρών και ο πρώην υπουργός Ηλίας Μόσιαλος» πρόσθεσε, ευχαριστώντας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον κ. Μόσιαλο επειδή διέψευσε φήμες ότι ο υπουργός Υγείας είχε ασκήσει σωματική βία σε βουλευτή.

Δείτε τα σχετικά βίντεο με τις αποδοκιμασίες φοιτητών εναντίον του Α. Γεωργιάδη σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ.

Σχετικά άρθρα