Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναμένεται νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Γιούνκερ

Αναμένεται νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Γιούνκερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Γαλλία, Γερμανία, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαρκ Ρούτε, Ολλανδία, Πιέρ Μοσκοβισί, Ρωσία, Σύνοδος Κορυφής, Φρανσουά Ολάντ,

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα καθώς ο ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενόψει του έκτακτου Eurogroup και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Μαργαρίτης Σχοινάς, στο σημερινό press briefing ο κ. Γιούνκερ ήδη σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ ντε Ρούτε. Επίσης προανήγγειλε πως μέσα στην ημέρα ο Πρόεδρος της Κομισιόν θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος επανέλαβε για άλλη μία φορά τη χθεσινή τοποθέτηση του Επιτρόπου Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ότι «η Κομισιόν έχει έναν και μόνο αντικειμενικό σκοπό: μία σταθερή και ευημερούσα Ελλάδα που δημιουργεί θέσεις εργασίας εντός του ευρώ».

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Σχοινάς απέφυγε να τοποθετηθεί για το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Ρωσία και τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της χώρας Βλ. Πούτιν.

Σχετικά άρθρα