Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση σπρώχνει τη χώρα στον γκρεμό

ΝΔ: Η κυβέρνηση σπρώχνει τη χώρα στον γκρεμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία,

«Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα να μείνουμε στην Ευρώπη. Σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για την παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη» αυτή είναι η βασική πολιτική διαπίστωση που έγινε στην τρίωρη συνεδρίαση στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ.

Μετά και την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ θεωρεί ότι η κυβέρνηση σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει το λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί στην ρήξη και καταστροφή.

«Μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα;» είναι το ερώτημα που θέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.Σημειώνει πως η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική και επαναφέρει την πρόταση για εθνική συνεννόηση.

Προαναγγέλλεται επίσης ότι η ΝΔ θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση «καταστροφική απομόνωση».

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται ο Αντώνης Σαμαράς να επισκεφτεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ενώ το βράδυ της Δευτέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κλ.Γιουνκέρ.

Σχετικά άρθρα