Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπακογιάννη σε Σαμαρά: Δεν θα πούμε τώρα τα προσωπικά μας…

Μπακογιάννη σε Σαμαρά: Δεν θα πούμε τώρα τα προσωπικά μας…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Απάντηση στην διαρροή της λεωφόρου Συγγρού αναφορικά με τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έδωσε μέσω συνεργατών της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στην παρατήρηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ότι έπρεπε να την ενημερώσει πριν πάει στον πρωθυπουργό και όχι μετά, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Αυτή την στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας, θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά την συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά στην οποία τον ενημέρωσε μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για όσα διημείφθησαν.

ο κ. Σαμαράς δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τη συνάντηση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά στην κυρία Μπακογιάννη: «Θα έπρεπε να με είχατε ενημερώσει πριν τη συνάντηση και όχι μετά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Συγγρού, αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν απάντηση στην πρώτη κλήση της κ. Μπακογιάννη καθώς βρισκόταν στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα