Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται για την Κωνσταντοπούλου

Το ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται για την Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΠΑΣΟΚ,

Επιστολή στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται για ενέργειες και συμπεριφορές της προέδρου απέστειλε ο γραμματέας της ΚΟ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Στην επιστολή η οποία απευθύνεται στην Πρόεδρο σε πρώτο πρόσωπο, της καταλογίζεται ότι «παραβιάζει κατάφορα στοιχειώδεις κανόνες διοίκησης και λειτουργίας της Βουλής, οι πράξεις και οι ενέργειές σας συνιστούν κοινοβουλευτική και δημοκρατική εκτροπή, παραβιάζει διαρκώς τον Κανονισμό επιδεικνύει πρωτοφανή αλαζονεία, περιφρονεί τους συναδέλφους βουλευτές και αντιστρατεύεται τον πολιτικό διάλογο και την εθνική συνεννόηση».

Ως «αποκαλυπτικό παράδειγμα» της συμπεριφοράς αυτής, όπως λέει ο κ. Γρηγοράκος, είναι ότι θεωρεί την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της Διάσκεψης των Προέδρων «ως πάρεργο», αιτιολογώντας πως η Πρόεδρος αρνείται τη συζήτηση με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, αποφεύγει να ορίσει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα των συνεδριάσεών της, σε αντίθεση με τους προκατόχους σας και απορρίπτει χωρίς την οποιαδήποτε δικαιολογία την επιμονή των βουλευτών να λειτουργήσει η Διάσκεψη των Προέδρων, όπως ο Κανονισμός ορίζει.

Σχετικά άρθρα