Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήραν τον Μηταράκη «με τις κλωτσιές» στη Χίο (φωτογραφία + βίντεο)

Πήραν τον Μηταράκη «με τις κλωτσιές» στη Χίο (φωτογραφία + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας, Χίος,

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην κεντρική πλατεία Χίου, κατά του ενδεχόμενου κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, με πρωταγωνιστές τον πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά Νότη Μηταράκη και μερίδα διαδηλωτών.

Ο κ. Μηταράκης απαίτησε να μιλήσει κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ενώ ο Γ. Αμπαζής από την οργανωτική επιτροπή αρνήθηκε να του δώσει το μικρόφωνο με τον ισχυρισμό ότι χαιρετισμοί από τους βουλευτές δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα.

Η φραστική αντιπαράθεση ακολούθησε με μερίδα των διαδηλωτών να καταφέρονται κατά του Ν. Μηταράκη για την υπογραφή του μνημονίου και για την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε η ΑΔΕΔΥ και μέρος των διαδηλωτών ενώ ο Κ. Μηταράκης δεσμεύθηκε ότι δε θα ψηφίσει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή στα νησιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βιντεο ακούγεται εκπρόσωπος κάποιας συλλογικότητας του νησιού να λέει από το μικρόφωνο “ε άει στο διάολο από εδώ”…

mhtarakis

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά άρθρα