Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητρόπουλος: Να πούμε στον λαό ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο

Μητρόπουλος: Να πούμε στον λαό ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Όποια κι αν είναι η συμφωνία η κυβέρνηση πρέπει να πει με ειλικρίνεια στον λαό ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο και ότι θα πάρει επώδυνα μέτρα, δήλωσε στον ΑΝΤ1 o αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

«Οι επιλογές που μας δόθηκαν στη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, ήταν ή συμφωνία στη βάση του μνημονίου ή ρήξη. Τη ρήξη η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός την απέκλεισαν.

Υπό αυτή την έννοια, όποια συμφωνία και να έρθει, είτε η δική μας, είτε του κ. Γιουνκέρ ή μία ενδιάμεση, η κυβέρνηση θα πάρει επώδυνα μέτρα. Θα εφαρμόσει μέτρα που ποτέ στην ιστορία της η αριστερά δεν έχει εφαρμόσει», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.

«Υπό αυτή την άποψη θα πρέπει ο πρωθυπουργός σιγά – σιγά να πει ότι φαίνεται ότι θα εφαρμόσουμε επώδυνα μέτρα», συμπλήρωσε, προσθέτοντας πάντως ότι οι πολίτες είδαν ότι «ο κ. Τσίπρας το πολέμησε».

«Από τις 20 Φλεβάρη η κυβέρνηση έχει επιλέξει συμφωνία. Η συμφωνία θα είναι επώδυνη, άρα η κυβέρνηση μάλλον θα εφαρμόσει επώδυνα μέτρα και προέχει ο Πρωθυπουργός, που τον στηρίζει ο λαός μας, να εξηγήσει με ειλικρίνεια τι μπορεί να κάνει και τι περιθώρια έχει», κατέληξε.

Εκτίμησε τέλος ότι «αυτό το οποίο συζητιέται, θα έχει μεγάλη δυσκολία να το δεχθεί η κοινοβουλευτική ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα