Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Μαξίμου περιμένει ακόμη την απάντηση της Κομισιόν για τις νέες προτάσεις

Το Μαξίμου περιμένει ακόμη την απάντηση της Κομισιόν για τις νέες προτάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Παππάς,

Η Κομισιόν δεν έχει δώσει ακόμη καμία απάντηση στο Μαξίμου, για τη νέα πρόταση που υπέβαλε στους θεσμούς η ελληνική κυβέρνηση, επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε ανάρτησή του του στο Facebook.

«Ζητάμε γραπτή και σαφή απάντηση από την Κομισιόν», λέει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

O Nίκος Παππάς ακόμη αναφέρει: «Καμία απάντηση δεν έχει λάβει η Αθήνα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη νέα πρόταση που η ελληνική πλευρά έχει υποβάλει προς τους θεσμούς. Με διαρροές δεν ανοίγουμε διάλογο».
nikos_pappas_66
Η δημοσίευση αυτή έγινε από τον υπουργό Επικρατείας σε απάντηση φημών και διαρροών ότι δήθεν αξιωματούχοι της Ε.Ε., τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters, φέρονται να χαρακτήρισαν ανεπαρκή την ελληνική πρόταση.

Με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα πάντως ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς είπε ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει την ελληνική πρόταση και άλλοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. “δεν ομιλούν εκ μέρους” της Επιτροπής».

«Η Κομισιόν διαψεύδει κατηγορηματικά τους ανώνυμους “κύκλους” που, παίζοντας βρώμικα, έσπευσαν να θάψουν την ελληνική πρόταση. Επιμονή για λύση», σχολίασε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά άρθρα