Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνοιγμα Σαμαρά σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να σωθεί πολιτικά

Άνοιγμα Σαμαρά σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να σωθεί πολιτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κεντροαριστερά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ,

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται στην αναζήτηση στρατηγικής, που θα του επιτρέψει να εξέλθει του πολιτικού αδιεξόδου, στο οποίο έχει περιέλθει. Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται ότι επεξεργάζεται διάφορα σενάρια, που εφόσον υλοποιηθούν, θα δώσουν την δυνατότητα στο μεγάλο μαγαζί της ελληνικής κεντροδεξιάς, να ξεφύγει από τα χαμηλά δημοσκοπικά νούμερα.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες που δείχνει να έχει ο κ. Σαμαράς, είναι το «άνοιγμα» προς διάφορα στελέχη της κεντροαριστεράς. Επ’ αυτού συζητούνται διάφορες ιδέες… Μια απ’ αυτές, θέλει τον Μεσσήνιο πολιτικό να επεξεργάζεται σοβαρά την περίπτωση να προτείνει στον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, να συνεργαστεί στις επόμενες εκλογές με τη Ν.Δ.

Πέραν του Βενιζέλου, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επενδύει και στις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στο ΠΑΣΟΚ, από το βράδυ της προσεχούς Κυριακής.

Στην Συγγρού εκτιμούν ότι στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου θα επικρατήσει η κυρία Φώφη Γεννηματά. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η σχετική εκτίμηση, τότε, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την συγκρότηση ενός Ευρωπαικού κόμματος, με την συμμετοχή και των κυρίων Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Σχετικά άρθρα