Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο κόκκινο η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την τριμερή

Στο κόκκινο η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την τριμερή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Άνγκελα Μέρκελ, Γαλλία, Γερμανία, Γιάννης Δραγασάκης, Σύνοδος Κορυφής, ΣΥΡΙΖΑ, Φρανσουά Ολάντ,

Υπό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό συνεδριάζει από τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για την έκβαση της διαπραγμάτευσης και τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση που θα έχει με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς μέχρι σήμερα η ενημέρωση γινόταν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, είτε από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνεδρίαση του κομματικού αυτού Οργάνου, μετά την κατάθεση προτάσεων των δανειστών, τα μέλη του με ανακοίνωσή τους είχαν σημειώσει ότι «οι απαιτήσεις των δανειστών είναι προκλητικές και δεν γίνονται αποδεκτές». Μάλιστα, υπογράμμιζαν πως: «η επιμονή τους να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά θα πέσει στο κενό. Προσκρούει στην κοινή λογική, αλλά και στην εντολή του ελληνικού λαού για υπέρβαση της λιτότητας και επαναφορά της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας».

Σχετικά άρθρα