Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καμιά διαπραγμάτευση του Στουρνάρα δεν άλλαξε τα σχέδια της Τρόικας”

“Καμιά διαπραγμάτευση του Στουρνάρα δεν άλλαξε τα σχέδια της Τρόικας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Μάγκυ Δούση, Οικολόγοι Πράσινοι, Τρόικα,

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ότι η τρόικα δε ζητά νέα μέτρα, η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Μάγκυ Δούση, τόνισε:

«Την ίδια στιγμή που η Τρόικα θέτει ως προϋπόθεση την εφαρμογή του συνόλου των μεταρρυθμίσεων τις οποίες προτείνει ο ΟΟΣΑ, ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι δε ζητούνται νέα μέτρα, αλλά ο ίδιος θα διαπραγματευτεί… Για οικονομία του πολύτιμου πολιτικού χρόνου, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί ο κ. Στουρνάρας αφού καμία διαπραγμάτευσή του, πραγματική η υποθετική, δε φαίνεται να έχει αλλάξει τα σχέδια της Τρόικας.

Υπόψη ότι το πνεύμα των προτάσεων του ΟΟΣΑ υλοποιείται ήδη επί δύο δεκαετίες στις γειτονικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτές αποτελούν το πρότυπο που προτείνεται και για τη χώρα μας;

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν τις αλλαγές που χρωστάμε ως κοινωνία στον εαυτό μας και όχι την επιβολή μιας κοντόφθαλμης οικονομικής ορθοδοξίας, που έχει αφήσει παντού κοινωνικές και περιβαλλοντικές πληγές»

Σχετικά άρθρα