Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας προς Σαμαρά – Βενιζέλο: Εσείς θα ψηφίζατε αυτή τη συμφωνία;

Ο Τσίπρας προς Σαμαρά – Βενιζέλο: Εσείς θα ψηφίζατε αυτή τη συμφωνία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε μιλώντας στην Βουλή, ότι αν οι πιστωτές επιδιώκουν με τις παράλογες απαιτήσεις τους να μας υποτάξουν, θα πετύχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε από το βήμα της Βουλής η κυβέρνηση δεν μπορεί να συναινέσει σε παράλογες προτάσεις,όπως αυτές που περιλαμβάνονται στην πρόταση που κατέθεσαν οι τρεις θεσμοί κατά τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Για αυτό το λόγο, όπως είπε, έκρινε απαραίτητο να ενημερωθούν τα κόμματα και λαός «για το πού βρισκόμαστε κυρίως όμως για το πού θέλουμε να πάμε».

Μάλιστα κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς και πρωτίστως τους Σαμαρά και Βενιζέλο να ξεκαθαρίσουν στην Βουλή , αν θέλουν να υπογαφτεί μια τέτοια συμφωνία ή αν βρίσκονται στο πλευρό της κυβέρνησης για να προωθηθούν τα δίκαια ελληνικά αιτήματα.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε λεπτομερώς στα παράλογα αιτήματα των δανειστών, αλλά και στις ελληνικές προτάσεις, τονίζοντας ότι παρά την μεγάλη απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές τώρα η συμφωνία βρίσκεται πιό κοντά από κάθε άλλη φορά, γιατί έχει καταδειχθεί το ποιος έχει δίκιο.

Σχετικά άρθρα