Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναληθή τα προβλήματα συνεργασίας μεταξύ Μέρκελ – Σόιμπλε

Αναληθή τα προβλήματα συνεργασίας μεταξύ Μέρκελ – Σόιμπλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ, Στέφεν Ζάιμπερτ,

Τις εικασίες περί προβλημάτων επικοινωνίας μεταξύ της Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέρριψαν κατηγορηματικά οι εκπρόσωποι και των δύο.

Θαυμάσια χαρακτήρισε τη συνεργασία με τον κ. Σόιμπλε, ο εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, προσθέτοντας πως οι δύο πολιτικοί βρίσκονται σε συχνή επαφή και στενή επικοινωνία.

Ερωτηθείς για την απουσία του κ. Σόιμπλε στην πενταμερή συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, ο κ. Ζάιμπερτ διευκρίνισε ότι επρόκειτο για συνάντηση στο επίπεδο αρχηγών τονίζοντας πως «δεν γίνεται όλοι να βρίσκονται σε όλες τις συναντήσεις, αλλά και ότι δεν είναι πάντα απαραίτητο να συμμετέχει κανείς σε μια συνάντηση για να γνωρίζει τι συνέβη σε αυτή την συνάντηση».

Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, ο κ. Γιέγκερ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο και επισήμανε ότι ο κ. Σόιμπλε είχε ενημερωθεί από την Καγκελαρία για την συνάντηση της περασμένης Δευτέρας και είχε συζητήσει σχετικώς τόσο με την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και με τον Μάριο Ντράγκι στην Δρέσδη.

Σχετικά άρθρα