Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Σήμερα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε ύφεση

Σαμαράς: Σήμερα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε ύφεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Μάριος Σαλμάς, Νέα Δημοκρατία,

Δεν χάνει ευκαιρία ο Αντώνης Σαμαράς να εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά κατηγόρησε την κυβέρνηση για ιδεοληψίες, κατά τον χαιρετισμό του στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή του κόμματός του, Μάριου Σαλμά, με τίτλο “Θέμα ιδεολογίας ή όχι μόνο”.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι σήμερα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε ύφεση και συμπλήρωσε ότι “Πριν καν πάρει το οποιοδήποτε μέτρο, η κυβέρνηση μας έχει οδηγήσει στην ύφεση”.

Ακόμη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να βρει “ισορροπία” λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μεγάλο στοίχημα για κάθε πολιτικό είναι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και αυτό που μπορείς. Αυτό, πρόσθεσε, δεν απασχολεί όσους δεν έχουν ιδέες, ή όσους προσπαθούν απλώς να αναρριχηθούν στην εξουσία, ή μονάχα να εφαρμόσουν τις ιδεοληψίες τους. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο λαϊκισμός που δεν θέλει μεταρρυθμίσεις, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τέλος αναφερόμενος στη δική του διακυβέρνηση, είπε πως τον Ιούνιο του 2012 η χώρα κινδύνευε να βγει από το ευρώ και η πραγματικότητα επέβαλλε να βγούμε από τα ελλείμματα.

Σχετικά άρθρα