Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας να γυρίσει με συμφωνία

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας να γυρίσει με συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Την ανάγκη να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με μία συμφωνία επισήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμώντας ότι αν η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί τον Μάρτιο θα ήταν καλύτερη από αυτή που μπορεί να πετύχει σήμερα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας «Παιδεία 2015» εναντίον των νόμων Μπαλτά – Κουράκη ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε αρχικά την Οργάνωση Κατά της Βίας και της Οπλοχρησίας «Ο Άνθρωπος», στο χωριό Προφήτης Ηλίας, όπου και έγινε μέλος της, επισημαίνοντας ότι «η αλόγιστη οπλοχρησία που παραβαίνει το νόμο δεν μπορεί να γίνει ανεκτή ούτε στην Κρήτη, τον τόπο μας, επικαλούμενοι ιστορικές ή πολιτιστικές ιδιαιτερότητες».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η πραγματική οικονομία δεν αντέχει άλλο αυτήν την αστάθεια.

Επανέλαβε τη θέση της Ν.Δ. να αξιολογήσει τη συμφωνία υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «οποιαδήποτε συμφωνία είναι καλύτερη από μη συμφωνία».

Σχετικά άρθρα