Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία δίχως έντιμο συμβιβασμό”

“Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία δίχως έντιμο συμβιβασμό”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,

Στο ενδεχόμενο προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, αν η συμφωνία με τους πιστωτές δεν αποτελέσει «έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό» αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή… Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.

«Πλέον έχουμε περάσει στη χορεία των πολιτικών αποφάσεων, τη λύση θα τη δώσει η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει το μάξιμουμ των υποχωρήσεων, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια υποχωρήσεων. Οι άλλες πλευρές συμπεριφέρονται σαν κυβερνήτες (…) η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλα περιθώρια από τον ελληνικό λαό να αυτοκαταργηθεί», υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά είπε ότι η κυβέρνηση εξαντλεί τα περιθώρια ώστε να είναι μέρος της συμφωνίας, «αλλά πρέπει να ψηφιστεί ούτως ή άλλως, είτε είναι είτε δεν είναι μέρος της συμφωνίας».

Για τα περί κομματικής πειθαρχίας παρατήρησε ότι «πριν φτάσουμε για κομματικές πειθαρχίες θα πρέπει να δούμε τη συμφωνία». «Δεν χωρούν ντιρεκτίβες σε αυτό, δεν βοηθάει η χρήση κομματικής πειθαρχίας», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα