Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα για εκλογές αν χαθεί η δεδηλωμένη έστειλε ο Βούτσης

Μήνυμα για εκλογές αν χαθεί η δεδηλωμένη έστειλε ο Βούτσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Βούτσης,

Μήνυμα για εκλογές σε περίπτωση που χαθεί η δεδηλωμένη όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι “θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα”.

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα επιδιώξει να περάσει η συμφωνία με τις ψήφους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι «μια συμφωνία ή ένα νομοσχέδιο μπορεί να περάσει μια συναίνεση αλλα αυτό δεν μπορεί να ισχύει για τη συμφωνία που δεν υπάρχει προγραμματική συναίνεση».

Παράλληλα ωστόσο ο υπουργός Επικρατείας εκτίνησε ότι μετά την υπερψήφιση της συμφωνίας, εφόσον δεν έχουν σημειωθεί απώλειες της κυβερνητικής δύναμης που να συρρικνώνουν την ισχύ της κυβέρνησης, δεν θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται η συμφωνία να έχει κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη ως εκπρόσωπο της χώρας στο ΔΝΤ, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του, τονίζοντας ότι «καλό είναι όλοι να αξιοποιούνται και όλοι να μπορούν να αλλάξουν θέση αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι στην προμετωπίδα του αγώνα αλλά μπορούν να την επικουρούν και τότε θα ήταν χρησιμότερο».

Σχετικά άρθρα