Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις Γεωργιάδης : Οι ερασιτεχνισμοί της κυβέρνησης βάζουν σε κίνδυνο τη χώρα

Άδωνις Γεωργιάδης : Οι ερασιτεχνισμοί της κυβέρνησης βάζουν σε κίνδυνο τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρώπη,

Με νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής επανήλθε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανες λόγο «μονοφωνία» και πως για να υπάρξει τελικά συμφωνία θα πρέπει και οι δύο πλευρές να λένε το ίδιο πράγμα.

«Ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος έβαζε την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ. Οδήγησε τη χώρα στα ασφαλή ύδατα της Ευρώπης, ίσως όχι με την απόλυτη συναίνεση όλων. Στην πορεία του χρόνου όμως όλοι κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η ορθή επιλογή και ακόμα και εκείνοι που αντιδρούσαν αργά ή γρήγορα κατάλαβαν ότι το μέλλον της Ελλάδας δεν είναι πουθενά αλλού παρά μόνο στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε:

«Οι ερασιτεχνισμοί της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά αυτό το μεγάλο επίτευγμα της χώρας το θέτουν για πρώτη φορά σε σοβαρή αμφιβολία».

«Κάνετε τη χειρότερη διαπραγμάτευση που θα μπορούσατε να κάνετε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, και κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για το «ψέμα» που είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα διαπραγματεύεται στα κρυφά. «Ο Μινχάουζεν θα ντρεπόταν να τον συναντήσει», τόνισε.

Σχετικά άρθρα