Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aρχηγική εμφάνιση Ντόρας στο πλευρό του Αντώναρου

Aρχηγική εμφάνιση Ντόρας στο πλευρό του Αντώναρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Το παρών στην εκδήλωση με θέμα “Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και ο ρόλος της Κεντροδεξιάς” που διοργάνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πολιτικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσαν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο ομότιμος καθηγητής και εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Μαραβέλιας,

Η συμφωνία θα είναι κακή, πολύ κακή” τόνισε η κα Μπακογιάννη, όμως πρόσθεσε ότι παρόλα αυτά θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συμφωνία άμεσα.

“Αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ στις 6 Ιουνίου, θα γίνουμε Ζιμπάμπουε. Μόνο αυτή η χώρα δεν έχει πληρώσει ΔΝΤ και δεν θέλω η χώρα μου να γίνει Ζιμπαμπουε”, ανέφερε.

Όσον αφορά στα εσωκομματικά της ΝΔ, η βουλευτής της ΝΔ έκανε έναν απολογισμό των τελευταίων χρόνων, σημειώνοντας για παράδειγμα πως “εάν η ΝΔ πίεζε από το 2010 να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαμε βγει από τα Μνημόνια 2,5 χρόνια μετά”.

Για το λόγο αυτό σημείωσε πως “η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά με τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογικής πλατφόρμας της Χαλκιδικής”.

“Μια μεγάλη παράταξη σημαίνει συμμετέχω στη διαμόρφωση και στη σύνθεση της πολιτικής”, είπε ακόμη και κατέληξε αναφέροντας: “Η πορεία της παράταξης μας θα είναι δύσκολη. Θα είναι ένας αγώνας απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ αξιακός”.

Σχετικά άρθρα