Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετακινούνται στη ΝΔ Σγουρός και στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Μετακινούνται στη ΝΔ Σγουρός και στελέχη του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Σγουρός, Νέα Δημοκρατία,

Την περασμένη Τρίτη το πρωί, ένα γνωστό πρόσωπο, πέρασε το κατώφλι των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού.

Επρόκειτο για τον Γιάννη Σγουρό, τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, που είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Οσοι τον είδαν απόρησαν όταν μπήκε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.

Εκεί παρών στη συνάντηση ήταν και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου (προερχόμενος επίσης από το ΠΑΣΟΚ, με θητεία στη ΔΗΜΑΡ).

Το ραντεβού φαίνεται ότι πήγε καλά, καθώς ο Γ. Σγουρός βγήκε χαμογελαστός από το γραφείο του Α. Σαμαρά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της «διεύρυνσης» προς το κέντρο – και με δεδομένη την εκλογική απίσχανση του ΠΑΣΟΚ – η ηγεσία της ΝΔ θα ήθελε να συνεργαστεί με μια σειρά στελεχών του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.

Παρά τις ορισμένες εσωτερικές αντιδράσεις στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φαίνεται πως έπονται και άλλα «πράσινα» στελέχη, που χρημάτισαν σε καίρια πόστα (γενικοί γραμματείς υπουργείων π.χ.) έχουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τη Συγγρού.

Φαίνεται δε ότι το σκέπτονται ακόμη και γνωστοί πρώην υπουργοί, με έναν εκ των οποίων συναντήθηκε μάλιστα ο Γιάννης Σγουρός, για να του μεταφέρει τα όσα συζήτησε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Σχετικά άρθρα