Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεουτσάκος: Εάν δεν κλείσει συμφωνία να πάμε σε εκλογές

Λεουτσάκος: Εάν δεν κλείσει συμφωνία να πάμε σε εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Εκλογές, Στάθης Λεουτσάκος, ΣΥΡΙΖΑ,

Την προσφυγή σε εκλογές προκρίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος ως την πιο ξεκάθαρη λύση σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές.

«Πρέπει να μιλήσουμε στον λαό, να δώσουμε την προσπάθεια που κάναμε, τα όρια του συμβιβασμού, τι μας ζητάνε και με την βούληση του ελληνικού λαού να προχωρήσουμε με ό,τι αυτό σημαίνει», δήλωσε ο κ. Λεουτσάκος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ερωτηθείς ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα της κυβέρνησης σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά στο ερώτημα «εκλογές ή δημοψήφισμα» εξήγησε ότι ο ίδιος «θα έγερνε περισσότερο στις εκλογές γιατί μπορεί να δώσει στη συζήτηση και στην επιλογή μεγαλύτερη πληρότητα στο λαό».

Ο κ. Λεουτσάκος απέφυγε να απαντήσει αν θα πειθαρχούσε σε μια απόφαση υπέρ της συμφωνίας στην περίπτωση που δεν θα συμφωνούσε με αυτή. «Το να λέω πριν δούμε τι θα υπάρχει νομίζω ότι θα στερείται σοβαρότητας και δεν θέλω να το κάνω», ανέφερε. Τόνισε πάντως πως έχει εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι «δεν θα φέρει κακή συμφωνία».

Παράλληλα απέρριψε τα περί εσωκομματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει αντιπολίτευση, υπάρχουν απόψεις».

Κληθείς τέλος να σχολιάσει την εκτίμηση του κ. Μητρόπουλου ότι η συμφωνία δεν θα περάσει από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λεουτσάκος δήλωσε πως δεν γνωρίζει «από πού το συμπεραίνει αυτό ο κ. Μητρόπουλος». «Εγώ δεν μπορώ βιαστικά να συμπεράνω κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα