Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι οικονομικές προτάσεις των “Πειρατών” στους δημότες της Θεσσαλονίκης

Οι οικονομικές προτάσεις των “Πειρατών” στους δημότες της Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Θεσσαλονίκης, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, Κόμμα Πειρατών, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Την πρώτη σειρά οικονομικών προτάσεων τους για τη Θεσσαλονίκη έδωσαν στη δημοσιότητα οι “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”, οι οποίοι μάλιστα λένε ότι μπορούν να τις υλοποιήσουν μέσα σε ένα μήνα.

Οι 8 προτάσεις των “Πειρατών” προς τους δημότες της συμπρωτεύουσας, είναι:

1. Ελεύθερο Μητροπολιτικό Δίκτυο
Κάθε κατάστημα που πληρώνει δημοτικό φόρο θα έχει έκπτωση 5% επί του ετήσιου φόρου αρκεί να έχει ανοικτό το wifi του ώστε οι δημότες να μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα στο ίντερνετ σε κάθε δρόμο του δήμου.

2. Επιπρόσθετη μείωση 5% για όσα καταστήματα εστίασης αντί να πετάνε το τηγανέλαιο τους το παρέχουν στα ειδικά συνεργεία του δήμου που θα το μεταποιούν και θα το χρησιμοποιούν ως καύσιμο για τα φορτηγά.

3. Καμία άδεια του δήμου σε πληρωμένο πρόγραμμα δεν θα ανανεωθεί και όλες θα αντικατασταθούν από ελεύθερα προγράμματα. (εξοικονόμηση 25.000€ ετησίως)

4. Όλοι οι υπολογιστές του δήμου θα λειτουργούν το πρόγραμμα litecoin που μπορεί να παρέχει μέχρι και 1500€ μηνιαίως έσοδα στο δήμο.

5. Κάθε δημότης που θα χρησιμοποιεί το litecoin pool του δήμου Θεσσαλονίκης και θα δωρίζει τα coins του θα γνωρίζει ότι τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στα συσσίτια των αστέγων.

6. Άμεση κατάργηση του κοινόχρηστου τέλους για το δήμο που επιβάλλεται στις πολυκατοικίες. Κανένας δημότης της Θεσσαλονίκης να μην διπλοπληρώνει μη ανταποδοτικά τέλη.

7. Δωρεάν οι 2 πρώτες ώρες στάθμευσης στα δημοτικά parking και 1 € όλες οι υπόλοιπες ώρες.

8. Άμεση αντικατάσταση όλων των μη led λαμπτήρων. Απόσβεση κόστους από το 1ο έτος και εξοικονόμηση 33% ετησίως σε κατανάλωση ρεύματος.

Υ.γ.1. Στον Πρώτο γύρο ΠΕΙΡΑΤΕΣ – στο δεύτερο ό,τι θες…
Υ.γ.2. Δεν υποσχόμαστε – Υλοποιούμε.

Αυτές είναι οι προτάσεις των “Πειρατών” που διεκδικούν το Δήμο της Θεσσαλονίκης…

peirates

Σχετικά άρθρα