Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κρυφή” συνάντηση Ντόρας – Ρουσόπουλου με στόχο το “φάγωμα” Σαμαρά

“Κρυφή” συνάντηση Ντόρας – Ρουσόπουλου με στόχο το “φάγωμα” Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Ηταν ίσως η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος επισκέπτης περνούσε την είσοδο του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος ανέβηκε με το ασανσέρ στον πέμπτο όροφο και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν τον άφησε να περιμένει.

Κλείστηκαν στο γραφείο και τα έλεγαν για περισσότερο από μία ώρα. Αν και η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, όπως και το περιεχόμενό της, θεωρείται βέβαιο πως επικεντρώθηκε στις εσωκομματικές εξελίξεις της Νέας Δημοκρατίας. ΄

Το εν λόγω ραντεβού, ειδικά στη συγκεκριμένη συγκυρία, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα εσωκομματικό παρασκήνιο, με την Ντόρα Μπακογιάννη να εμφανίζεται ως διεκδικήτρια της ηγεσίας.

Οπως και να έχει, πάντως, προστίθεται σε μια σειρά από επαφές της πρώην υπουργού Εξωτερικών, που δείχνουν την εξομάλυνση των σχέσεών της με την καραμανλική πτέρυγα της Ν.Δ. Οσοι ξέρουν καλά την ιστορία της κεντροδεξιάς παράταξης γνωρίζουν ότι οι σχέσεις τους πέρασαν από μύρια κύματα τόσο κατά την πρώτη περίοδο που ο κ. Ρουσόπουλος είχε αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. όσο και τον καιρό που συμμετείχαν στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Στην εσωκομματική μάχη του 2009, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος είχε αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική. Ομως στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου εκτιμούσαν πως, έστω και διακριτικά, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Σαμαρά.

Στην πορεία του χρόνου, όμως, οι σχέσεις Ντόρας-Ρουσόπουλου αποκαταστάθηκαν, αφού βρέθηκαν μαζί σε συγκεντρώσεις κοινών φίλων, ενώ άρχισαν να συζητούν και στο τηλέφωνο.

Σχετικά άρθρα