Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας τσακώθηκε άσχημα με τη Ζωή – Άγριος καβγάς εκτός ορίων στη Βουλή!

Ο Τσίπρας τσακώθηκε άσχημα με τη Ζωή – Άγριος καβγάς εκτός ορίων στη Βουλή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ,

Επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός δεν ξέχασε την πρόσφατη σκληρή στάση της Πρόεδρου της Βουλής κατά του Γιάννη Δραγασάκη, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε την Πολιτική γραμματεία και το προεδρείο της Κ.Ο. για την πορεία της διαπραγμάτευσης και τις επικείμενες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑτος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε σκληρή κριτική για πολλά ζητήματα, αρχής γενομένης από την άρνησή της να διαθέσει τα αποθεματικά της Βουλής και φτάνοντας έως το γεγονός ότι η μητέρα της, δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, φέρεται να διεκδικεί θέση προέδρου στο ΕΣΡ, σε συνδυασμό με τη στάση που η πρόεδρος της Βουλής τηρεί ως προς το θέμα της τυπικής ολοκλήρωσης του διορισμού του νέου ΔΣ της ΕΡΤ, καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κλίμα φορτίστηκε σε δραματικό βαθμό και οι αντιδράσεις κατά της προέδρου της Βουλής προς στιγμήν ξέφυγαν από τα όρια και πολλοί από τους παριστάμενους βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από τη σφοδρότητα της αντιπαράθεσης.

Το επεισόδιο έληξε έπειτα από κάποια ώρα, όμως η εντύπωση που κυριάρχησε ήταν αφενός ότι τα νεύρα όλων στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τεντωμένα και αφετέρου ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμη και σε μετωπικές συγκρούσεις.

Εξάλλου, να προσθέσουμε και εμείς μια πληροφορία, δεν είναι μυστικό ότι η Ζωή στήνει “μηχανισμό” μέσα στο κόμμα προετοιμαζόμενη για την επόμενη ημέρα της συμφωνίας. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Σχετικά άρθρα