Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάβρος κατά Σαμαρά ο Δένδιας: H ΝΔ κινδυνεύει να εξαφανιστεί

Λάβρος κατά Σαμαρά ο Δένδιας: H ΝΔ κινδυνεύει να εξαφανιστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας,

Σφοδρή κριτική στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση για μία ακόμη φορά επιφύλασσε ο εκ των δελφίνων της Συγγρού, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε και αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ τόνισε ότι «βεβαίως όμως αυτό που η ελληνική κοινωνία περιμένει δεν είναι να παριστάνει το δικαστήριο του χθες, της είναι τελείως αδιάφορο, αυτό που περιμένει η ελληνική κοινωνία είναι δύο πράγματα .

Μια αυτοκριτική, τι κάναμε λάθος και το λάθος μας δεν μπορεί να είναι μόνο επικοινωνιακό, είναι ουσιαστικό. Κάναμε πολλά και ουσιαστικά λάθη όπως και πολλά σωστά και δεύτερον ποια είναι η νέα μας πρόταση. Εφόσον έχουμε ενσωματώσει σαν κεκτημένο την απόρριψη της προηγούμενης πρότασής μας από την ελληνική κοινωνία η οποία είναι και ο ύπατος κριτής».

«Δεν έχουμε επαναδιατυπώσει την πρότασή μας, δεν έχουμε μπει σε αυτή την διαδικασία. Εάν δεν μπορούμε σε αυτή την διαδικασία να επανανακαλύψουμε εμείς το εύρος της πρότασής μας επί τη βάση βέβαια της ιδεολογικής μας διακήρυξης του Κ. Καραμανλή η οποία παραμένει επίκαιρη μετά από 50 χρόνια και να ξαναπούμε ξεκάθαρα στην κοινωνία στο πλαίσιο του πλήρους εύρους και πλάτους της ιδεολογικής μας διακήρυξης τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα εκπροσωπώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα πλέον την ευμάρεια του οποίου πρέπει να υπερασπίζουμε, από εκεί και πέρα η ελληνική κοινωνία δεν έχει κανέναν λόγο να μας ανακαλύψει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα δημοσκοπικά ευρήματα τα οποία δείχνουν τη ΝΔ να έχει υποχωρήσει σε πρωτοφανή ποσοστά, τονίζοντας ότι «η κοινωνία αδιαφορεί για μας σιγά-σιγά είναι φανερό, έχουμε πέσει 11 μονάδες από την εκλογική μας επίδοση που ήταν εξαιρετικά χαμηλή ούτως ή άλλως. Δεν θα συντριβούμε έχουμε ήδη συντριβεί, το επόμενο στάδιο της συντριβής είναι η εξαφάνιση. Κατά συνέπεια η επαναδιατύπωση πρότασης είναι αναγκαίος όρος πολιτικής μας επιβίωσης ούτε συν ούτε πλην».

Σχετικά άρθρα