Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ζωή κατσάδιασε αστυνομικούς που απέκλεισαν τη Βουλή (βίντεο)

Η Ζωή κατσάδιασε αστυνομικούς που απέκλεισαν τη Βουλή (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Πορεία Διαμαρτυρίας,

Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ούτε λίγο ούτε πολύ… κατσάδιασε τους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει τη Βουλή κατά τη διάρκεια πορείας εργαζομένων στα νοσοκομεία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των λουλουδάδικων, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατεβαίνει μέσα στην πορεία και να ζητάει τα ρέστα από τους αστυνομικούς που απέτρεψαν την προσέγγιση της Βουλής, καθώς όπως τόνισε εντολή της είναι η Βουλή να είναι ανοιχτή σε όλους τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Είχε προηγηθεί μία μίνι… αψιμαχία των διαδηλωτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) με τους αστυνομικούς.

«Έχω δώσει εντολή οι κόσμος να περνάει. Εγώ έχω δώσει εντολή η Βουλή να είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να περάσει και να διαμαρτυρηθεί. Για ποιον λόγο έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση;», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, για να πάρει την απάντηση: «Εγώ έχω πάρει εντολές από το κέντρο επιχειρήσεων».

«Δεν έχετε το δικαίωμα να αποκλείσετε την πρόσβαση στη Βουλή», ανταπάντησε η κα Κωνσταντοπούλου, με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ να επαναλαμβάνει ότι έχει λάβει τις σχετικές εντολές από το κέντρο επιχειρήσεων.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα