Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραχήλ Μακρή: Μοίρασαν εκατομμύρια ευρώ σε blog και σάιτ από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ραχήλ Μακρή: Μοίρασαν εκατομμύρια ευρώ σε blog και σάιτ από το ΚΕΕΛΠΝΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδίκτυο, ΚΕΕΛΠΝΟ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ραχήλ Μακρή, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υγείας,

Μήνυμα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή προκειμένου να συνεχιστεί ο οικονομικός έλεγχος στο ΚΕΕΛΠΝΟ στέλνει η Ραχήλ Μακρή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Παναγιώτη μην υποχωρήσεις. Φτάστο μέχρι το τέλος. Να ελεγχθούν όλοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση:

“Πήραν δάνειο περίπου 200 εκατ. ευρώ και τα περισσότερα τα έδωσαν για προβολή και δημόσιες σχέσεις, τότε με τα εμβόλια, και ακόμα χρωστάμε. Να σκεφτείτε ότι είμαι αναγκασμένος να πληρώνω κάθε χρόνο 17 εκατ. ευρώ για την εξυπηρέτηση αυτού του δανείου και για τόκους» είπε ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν καταστάσεις και αποδεικτικά στοιχεία για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ”.

Μαθαίνω ότι τα εκατομμύρια πήγαν στα γνωστά μπλόκ, σάιτς και ΜΜΕ που καθημερινά συκοφαντούν και εξυβρίζουν συγκεκριμένους Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Παναγιώτη μην υποχωρήσεις. Φτάστο μέχρι το τέλος. Να ελεγθούν όλοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

rachel

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, σκάει βόμβα μεγατόνων με τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος βρίσκεται στο τέλος του και τα ευρήματα είναι όντως εντυπωσιακά:

«Δέχομαι πιέσεις να μην ολοκληρώσω τον έλεγχο» δηλώνει ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής, ο οποίος κάνει λόγο για ένα δάνειο που πήρε το ΚΕΕΛΠΝΟ με εγγύηση Δημοσίου, το 2008, και ακόμα δεν έχει πληρωθεί.

«Πήραν δάνειο περίπου 200 εκατ. ευρώ και τα περισσότερα τα έδωσαν για προβολή και δημόσιες σχέσεις, τότε με τα εμβόλια, και ακόμα χρωστάμε.

Να σκεφτείτε ότι είμαι αναγκασμένος να πληρώνω κάθε χρόνο 17 εκατ. ευρώ για την εξυπηρέτηση αυτού του δανείου και για τόκους» είπε ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν καταστάσεις και αποδεικτικά στοιχεία για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο έλεγχος στις συμβάσεις γίνεται και από την κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρ. Σαρτζετάκη, Πετρούλα Σαρτζετάκη, η οποία ξεσκονίζει όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί τα τελευταία 20 χρόνια. Τι απομένει; Να δοθούν όλα στη δημοσιότητα.

Σχετικά άρθρα