Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το παράπονο του Θεόδωρου Πάγκαλου…

Το παράπονο του Θεόδωρου Πάγκαλου…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουφοντίνας, Ελιά, Θεόδωρος Πάγκαλος, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Κατηγορηματικά αντίθετος στην έκδοση του βιβλίου του Δ. Κουφοντίνα εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM. Παράλληλα κατέθεσε τις απόψεις του και για τον νέο πολιτικό σχηματισμό του Σταύρου Θεοδωράκη «Το Ποτάμι», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν παραβρέθηκε στην συγκέντρωση της «Ελιάς» γιατί κανείς δεν τον κάλεσε.

Αναφορικά με τη συγκέντρωση της «Ελιάς» και την απουσία του, η οποία σχολιάστηκε, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου εξέφρασε το… παράπονό του. «Εγώ δεν πήγα, διότι δεν εκλήθην και εκπλήσσομαι αφάνταστα όταν βασικό στέλεχος και συνεργάτης στενός του κ. Βενιζέλου με εξύβρισε γιατί δεν πήγα στην «Ελιά». Πώς να πάω αφού δεν με έχουν καλέσει; Θεώρησα ότι με έχουν αποκλείσει και καλώς το έκαναν, αν το έκαναν, αφού αυτοί είναι διοργανωτές».

Μιλώντας για το βιβλίο του Κουφοντίνα ο κ. Πάγκαλος τόνισε: «Δεν θα αγοράσω το βιβλίο αυτό και θεωρώ απαίσια τη συμπεριφορά αυτών που το εξέδωσαν και απαράδεκτη αυτών που το πουλάνε». Όπως είπε, «πρόκειται για ένα βιβλίο ενός καθάρματος που το μόνο που κάνει είναι να περιγράφει αυτό που παραμένει και θέλει να είναι και στο μέλλον – δηλαδή, ένα κάθαρμα». Επίσης έσπευσε να υπογραμμίσει ότι το πλέον ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι «για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει καθαρή θέση στα θέματα της τρομοκρατίας».

Αναφερόμενος στο νέο κόμμα του κ. Θεοδωράκη υποστήριξε ότι «ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι θα θέσει το θέμα Εκκλησίας-Κράτους. Να το δούμε, διότι αυτή τη στιγμή δεν το θέτει κανείς. Το έθεσαν κάποιοι για να πάρουν ψήφους, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αρχίζει (ο Θεοδωράκης) και λέει κάτι συγκεκριμένο».

Σχετικά άρθρα