Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Η ΝΔ να ψηφίσει τη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – δανειστών

Μητσοτάκης: Η ΝΔ να ψηφίσει τη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – δανειστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Αντίθετος στο ενδεχόμενο να καταψηφίσει η Ν.Δ. τη συμφωνία κυβέρνησης – εταίρων εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα διαπράξουμε το ίδιο λάθος που κάναμε και το 2010 -εγώ ήμουν αντίθετος θυμίζω τότε, υπάκουσα στην κομματική πειθαρχία για την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου. Στο τέλος κινδυνεύουμε να ζαλιστούμε εμείς από τις πιρουέτες μας», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. σε συνέντευξή του στον Real Fm.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η Ν.Δ. θα πρέπει να είναι υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη η οποία θα βάλει πλάτη στην εθνική προσπάθεια. «Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση εμένα προσωπικά θα με βρει κάθετα αντίθετο», ξεκαθάρισε.

«Εγώ όμως επιμένω ότι και μια μέτρια συμφωνία σήμερα είναι καλύτερα από μη συμφωνία. Και πάνω σε αυτή την βασική παραδοχή πιστεύω ότι πρέπει να κινηθεί και η Ν.Δ. και η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας έχει μία δυνατότητα έστω και σήμερα να αναλώσει το πολιτικό κεφάλαιο το οποίο διαθέτει παίρνοντας αποστάσεις από διάφορες ακραίες φωνές στο κόμμα του, που σίγουρα δεν βοηθούν την εθνική προσπάθεια. Δεν φαίνεται έτοιμος να το κάνει. Εμείς θα πρέπει ενδεχομένως να τον υποστηρίξουμε σε αυτή την προσπάθεια, αν αυτό είναι το καλό για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά

Σχετικά άρθρα