Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συγκυβερνήσουν με ορίζοντα τετραετίας

Κουίκ: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συγκυβερνήσουν με ορίζοντα τετραετίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Σταυρούλα Ξουλίδου, ΣΥΡΙΖΑ, Τέρενς Κουίκ, Τζαμί,

Διέψευσε κατηγορηματικά ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ τα περί ρήγματος στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Διάβασα και εγώ τα διάφορα δημοσιεύματα. Είναι σαφές ότι οι σεναριογράφοι έχουν δικό τους… ρήγμα με την πραγματικότητα» απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όπως εξήγησε, η καταψήφιση των δύο τροπολογιών για το τζαμί και το Μέγαρο Μουσικής ήταν εκ των προτέρων αυτονόητο από πλευράς Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ πρόσθεσε ότι είχε ενημερώσει έγκαιρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, επισήμανε ότι την υπερψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με βελτιώσεις που, όπως είπε, έγιναν πολύ έγκαιρα επί του περιεχομένου μετά από διαβουλεύσεις που είχε η τομεάρχης των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και σε υπουργικό και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το βασικότερο, όμως, όλων, είναι η αρραγής συμπόρευση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο πακέτο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμικούς εταίρους και κυρίως ως προς τις “κόκκινες γραμμές”, όπως έχει ταυτόσημα εκφραστεί και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και από την ηγεσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων» τόνισε.

Όπως είπε, αυτό το διαπιστώνουν και τα ίδια τα δημοσιεύματα, ομολογώντας – με την αντιφατικότητα που τα διακρίνει – την άριστη συνεργασία Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου.

«Άριστη είναι και η δική μου συνεργασία με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στον ρόλο του συντονισμού όχι μόνο του κυβερνητικού έργου, αλλά και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αμοιβαίο σεβασμό, αλλά και με κοινούς στόχους, να βρει τα υγιή πατήματα η Ελλάδα, έξω από τη λογική των μνημονίων» συμπλήρωσε και καταλήγοντας, υπογράμμισε:

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έτσι θα συμπορευτούν, με βάση την τετραετή εντολή που έδωσε ο λαός στις 25 Ιανουαρίου».

Σχετικά άρθρα