Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ραχήλ Μακρή “αναστατώνει” τα… αγόρια της Ν.Δ.

Η Ραχήλ Μακρή “αναστατώνει” τα… αγόρια της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Ιωάννης Κουτσογιαννακόπουλος, Ραχήλ Μακρή,

Στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών είναι ιδιαίτερα μαχητική και σπανίως αφήνει σε “χλωρό κλαρί” τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η Ραχήλ Μακρή έχει επαξίως κερδίσει τη φήμη της “πολεμίστριας” και οι αντίπαλοί της, ιδιαιτέρως οι προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία, έχουν συχνά έντονες αψιμαχίες μαζί της!

Στα διαλείμματα, όμως, το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Γαλάζιοι βουλευτές που νωρίτερα εξαπέλυαν βολές εναντίον της τη βλέπουν με… άλλο μάτι.

Σύμφωνα με το Βήμα, στα διαλείμματα των εκπομπών επικρατεί -μάλλον- ερωτική διάθεση απέναντι στη βουλευτή των ΑΝΕΛ, αναφέροντας, μάλιστα, και δύο παραδείγματα.

Είναι χαρακτηριστική η κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Κουτσογιαννακόπουλου, ο οποίος σ’ ένα τηλεοπτικό διάλειμμα πρόσφερε κάτω από το τραπέζι αμύγδαλα στην κυρία Μακρή, με την υπόδειξη ότι ίσως με αυτά να παραμερισθούν οι διαφορές τους και να μονιάσουν. «Κρίμα που είσαι σε άλλο κόμμα» ήταν η απάντηση που έλαβε από την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, καθώς έπαιρνε από το χέρι του τα αμύγδαλα.

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, όμως, δεν ήταν ο μόνος γαλάζιος βουλευτής που εκδήλωσε την καλή του διάθεση απέναντι στην Ραχήλ Μακρή, στο διάλειμμα τηλεοπτικής εκπομπής.

Κάτι ανάλογο έπραξε ο συνάδελφός του Βασίλης Κικίλιας όταν βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τη Ραχήλ, καθώς της είπε: «Σε πάω, να ξέρεις, κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να συναντηθούν».

Σχετικά άρθρα