Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης θέλει να βάλει φυλακή τον Στουρνάρα – “Σκάνδαλα και εγκλήματα”

Ο Λαφαζάνης θέλει να βάλει φυλακή τον Στουρνάρα – “Σκάνδαλα και εγκλήματα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζες,

Η επίθεση που εξαπολύει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κυβέρνηση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας μεταφέρθηκε στη Βουλή με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μιλά για «σκάνδαλα» και «εγκλήματα» που διέπραξε ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών και τα οποία -όπως είπε- θα εξιχνιαστούν.

Ειδικότερα, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση της ΠΝΠ για την χρηματοδότηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ο κ. Λαφαζάνης είπε πως θα εξιχνιαστούν «όλα τα εγκλήματα» και «θα αποδοθούν ευθύνες στο έγκλημα της Αγροτικής Τράπεζας (ΑτΕ)».

«Ο μέγας, ο ανεξάρτητος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ως υπουργός Οικονομικών, συμμετείχε στο σκάνδαλο. Έκρινε σε μια νύχτα μη βιώσιμη την ΑΤΕ. Τον είχαμε ρωτήσει τότε με ποια στοιχεία έβγαλε το πόρισμα αλλά δεν τα έφερε ποτέ στην Βουλή», είπε και επισήμανε:

«Εμείς καταγγείλαμε τότε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για το έγκλημα αυτό αλλά αυτός αγέρωχος στην άθλια αυτή κατάσταση δεν απάντησε».

«Τα εγκλήματα αυτά δεν συντελέστηκαν σε καμία άλλη χώρα. Το ίδιο συνέβη και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που το έκανε σε μια νύχτα μη βιώσιμο. Σε ένα βράδυ το Δημόσιο έχασε 13 δισ. ευρώ» ενώ προανήγγειλε πως «δεν θα μείνει τίποτα ατιμώρητο. Όλα θα εξιχνιαστούν σε βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες και πολιτικές και ποινικές», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα