Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις γίνεται πάλι viral ποζάροντας ως… Ναπολέων!

Ο Άδωνις γίνεται πάλι viral ποζάροντας ως… Ναπολέων!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία, Πλατεία Συντάγματος, Συλλαλητήρια,

Μεγάλο πανηγύρι έχει αρχίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη συμμετοχή του Άδωνι Γεωργιάδη σε συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που τον απαθανάτισε να ποζάρει ως άλλος Ναπολέων, για αυτό και τον αποκαλούν “Αδωναπάρτης”, από το Βοναπάρτης.

Ωστόσο, το νεοφιλελεύθερο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου Μπαλτά, για την Παιδεία, δεν είχε πολύ κόσμο πράγμα που δεν άρεσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη μικρή συμμετοχή νεοφιλελέδων διαδηλωτών έξω από τη Βουλή.

«Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν ήταν όσο μαζική θα θέλαμε, ανάλογη της Καταστροφής του Νόμου Μπαλτά αλλά η αστική Τάξη ξυπνάει…», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σε σχόλιό του στο Twitter.

Τώρα, τι σχέση έχουν οι νεοφιλελέδες με την αστική τάξη, είναι μεγάλη κουβέντα. Η αστική τάξη, Άδωνι, είναι παραδοσιακά προοδευτική. Η μεγαλοαστική τάξη, που εσύ υπηρετείς, είναι στις βίλες της. Και όσο για τους νεοφιλελέδες που μαζευτήκατε να κάνετε διαδήλωση, φυσικά και δεν εκπροσωπούν την αστική τάξη. Αυτοί εκπροσωπούν τους “νοικοκυραίους” και τους “γιάπηδες”, που δεν είναι αστική τάξη, είναι αυτό που οι πρόγονοι αποκαλούσαν υποτιμητικά “ιδιώτες”.

Και για να επιστρέψουμε στο παρατσούκλι “Αδωναπάρτης”, αριστερά ο Άδωνις και δεξιά ο Βοναπάρτης… Μόνο που ο Βοναπάρτης ξεκίνησε την καριέρα του ως Ιακωβίνος (αριστερός), ο Άδωνις ήταν πάντα δεξιός προς μαύρο…

adonis-vonapartis

Σχετικά άρθρα