Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιχτός ο Σκουρλέτης σε εκλογές ή δημοψήφισμα

Ανοιχτός ο Σκουρλέτης σε εκλογές ή δημοψήφισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Δημοψήφισμα, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,

«Εγώ είμαι από αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να αποκλείεται η κάποιας μορφής προσφυγή στις κάλπες. Είτε αυτό είναι δημοψήφισμα είτε είναι εκλογές» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, και συμπλήρωσε:

«Αλλά επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να το εκτιμήσει κάποιος, αφού δούμε το αποτέλεσμα της συμφωνίας ή της μη συμφωνίας. Δεν μπορούμε εκ των προτέρων να το πούμε».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν έχουμε τα χρήματα να πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ αύριο Τρίτη, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε:

«Είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών. Αλλά, εγώ θα προσπεράσω και θα σας πω κάτι άλλο:

Τα δίνουμε τα λεφτά αύριο, συμφωνία θα έχουμε; Θα μπορούμε να δώσουμε μεθαύριο κάτι άλλο, μια άλλη μας υποχρέωση; Δεν μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια.

Χάσαμε τρεις μήνες με αυτήν την παρελκυστική τακτική των δανειστών. Ενδεχομένως, να ήταν ένα μέρος σχεδίου τους, εμείς να αποπληρώνουμε -και είναι παγκόσμιο φαινόμενο- από τον Αύγουστο, αυτή η χώρα, χωρίς να έχει δανειστεί ευρώ τσακιστό. Έχει αποπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και καταλαβαίνετε πως αυτό φτάνει τα όριά του κάποια στιγμή».

Σχετικά άρθρα