Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορυφαίο βίντεο: Ο Διονύσης Χαριτόπουλος περιγράφει τι του θυμίζει η κυβέρνηση!

Κορυφαίο βίντεο: Ο Διονύσης Χαριτόπουλος περιγράφει τι του θυμίζει η κυβέρνηση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Διονύσης Χαριτόπουλος, Ελληνική Κυβέρνηση,

Σε φιλολογική βραδιά στον “Ιανό” ο Διονύσης Χαριτόπουλος απάντησε και στο ερώτημα “κρίσεως” που του τέθηκε, που δεν ήταν άλλο από το “πώς βλέπει την κυβέρνηση”.

Ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος ήταν και παραμένει αριστερός, ξεκίνησε να απαντά λέγοντας:

“Ακούω άλλους που λένε, ο Τσίπρας είναι πολύ ψύχραιμος, γίνονται όλα αυτά αλλά κρατάει την ψυχραιμία του. Άλλον ακούω, ο Τσίπρας είναι άβουλος. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Άλλος ακούω, δεν κυβερνάει, δεν κάνει… Έχουμε μια κυβέρνηση που είναι…, από ό,τι λένε, μας λείπουν πληροφορίες για να έχουμε άποψη η αλήθεια είναι. Είμαστε θεατές σε μια διελκυστίνδα, θεατές χωρίς πληροφορίες. Ό,τι μας αφήνουνε βλέπουμε. Εδώ έγινε η συνάντηση, η τελευταία, Μέρκελ – Τσίπρα υπό τον όρο ότι τίποτα από ό,τι ειπωθεί δεν είναι ανακοινώσιμο. Επομένως δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Με όλον αυτό τον χαμό που γίνεται εμένα μου θύμισε μια ποδοσφαιρική ιστορία…”, είπε ο Διονύσης Χαριτόπουλος και άρχισε να τη διηγείται.

Δεν υπάρχει λόγος να σας τη γράψουμε. Αξίζει να την ακούσετε από το στόμα του ίδιου του Διονύση Χαριτόπουλου για να γελάσετε με την ψυχή σας αλλά και να προβληματιστείτε.

Δείτε το βίντεο…

Σχετικά άρθρα