Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τυφλή εμπιστοσύνη στον Τσίπρα δείχνει νέα δημοσκόπηση

Τυφλή εμπιστοσύνη στον Τσίπρα δείχνει νέα δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάνης Βαρουφάκης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ, Χρυσή Αυγή,

Συνεχίζεται η πολιτική βαρυχειμωνιά για τη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, που δίνει προβάδισμα 18 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη να απολαμβάνουν μεγάλη εμπιστοσύνη από τους πολίτες.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα «Το Παρόν», στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 38,3%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 20,4%. Τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι με 6,3% και ακολουθούν ΚΚΕ (5,1%), ΑΝΕΛ (4,5%), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (4,4%) και ΠΑΣΟΚ (3,5%).

Την ίδια ώρα το 68,9% δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα και το 73,3% τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Παράλληλα, πάνω από ένας στους τρεις με ποσοστό 70,8% πιστεύει ότι οι δανειστές θέλουν να μας πνίξουν, ενώ το 57,4% των πολιτών πιστεύει ότι τα πράματα σήμερα θα ήταν χειρότερα ΑΝ στις εκλογές του Ιανουαρίου είχε επικρατήσει η ΝΔ.

Ακόμα το 69,8% πιστεύει ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να προωθήσει τις προεκλογικές τις θέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του δυσμενούς κλίματος που έχουν δημιουργήσει οι δανειστές.

Σχετικά άρθρα