Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποστήριξη στη γιορτή κάνναβης

Πυρά της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποστήριξη στη γιορτή κάνναβης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κάνναβη, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Πλατεία Συντάγματος, ΣΥΡΙΖΑ,

Τα πυρά της ΝΔ δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την «1η γιορτή κάνναβης» το Σάββατο στην Πλατεία Σύνταγματος, την οποία στήριξαν η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο τομέας Δικαιωμάτων του κόμματος.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη, «μετά το απαλό χάιδεμα των κάθε λογής παραβατικών αναρχοαυτόνομων αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, τις ευνοϊκές διατάξεις για τους τρομοκράτες και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ο ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω εσωτερικών φωνών και μπρος στην ανάγκη εξαργύρωσης προεκλογικών γραμματίων, προκαλεί για μία ακόμη φορά την κοινωνία, συγκρουόμενος με την νομιμότητα αλλά και την κοινή λογική».

Επίχης, χαρακτηρίζει πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά την εκδήλωση που -όπως αναφέρει- αφήνει για μία ακόμη φορά άναυδη την κοινωνία.

Ο κ. Κυριαζίδης σημειώνει ότι μόνο ως κακόβουστη φάρσα μπορεί να εκλάβει κανείς την πρόσκληση των διοργανωτών της στην κυβέρνηση «να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στον τομέα της αποποινικοποίησης της χρήσης και της ελεύθερης κυκλοφορίας της κάνναβης».

Καταλήγοντας, παρατηρεί ότι «ο δραματικός πολιτικός κατήφορος, δυστυχώς, συνεχίζεται» και συμπληρώνει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ευχηθεί «και μη χειρότερα…».

Σχετικά άρθρα