Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Μαξίμου βάζει στα σχοινιά τον Στουρνάρα για το «καυτό» mail

Το Μαξίμου βάζει στα σχοινιά τον Στουρνάρα για το «καυτό» mail
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Μέγαρο Μαξίμου, Τράπεζα της Ελλάδος,

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος και του Γιάννη Στουρνάρα εξαπολύει η κυβέρνηση με αφορμή το mail του διοικητή προς γνωστό δημοσιογράφο, στο οποίο ουσιαστικά δίνονται σε μορφή άτυπης ενημέρωσης τα στοιχεία που θα αποτελέσουν την αντιπολιτευτική γραμμή κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

Το email το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρεται στο βαρύ κόστος των 100 ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία.

«Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σημερινής «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με στοχευμένες διαρροές της Τράπεζα της Ελλάδος εναντίον της Κυβέρνησης, αν ευσταθεί, αποτελεί πλήγμα στην ανεξαρτησία της ΤτΕ» τονίζουν από το Μαξίμου, καλώντας τη διοίκηση «να πάρει θέση στο δημοσίευμα» και επισημαίνοντας ότι «αυτονόητο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ΤτΕ οφείλει να διαψεύσει τις πληροφορίες».

«Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών, ούτως ώστε να σταματήσουν κάποιοι στο εσωτερικό της να πλήττουν την Κυβέρνηση σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα» υπογραμμίζεται στο ενημερωτικό σημείωμα του Μεγάρου Μαξίμου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το καυτό ρεπορτάζ και το βρώμικο πόλεμο της ΤτΕ στην κυβέρνηση

Σχετικά άρθρα