Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα νέα μέτρα “στήνουν” πρόωρες κάλπες

Τα νέα μέτρα “στήνουν” πρόωρες κάλπες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Εφημερίδα Παραπολιτικά,

«Τα μέτρα οδηγούν σε κάλπη» καθώς φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν να δρομολογούνται ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, λίγο πριν την συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, γράφουν στο πρωτοσέλιδό τους το Σάββατο τα Παραπολιτικά.

Τα μέτρα που η κυβέρνηση πιέζεται για να πάρει προκειμένου να αποφύγει την ρήξη προκαλούν το ξεθώριασμα των «κόκκινων γραμμών» που με την σειρά τους προκαλούν εσωτερικούς κραδασμούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ενδοκυβερνητικές εκρήξεις, αλλά και οι εξελίξεις που αναμένονται όσο η συμφωνία βρίσκεται στον αέρα πυροδοτεί πολιτικά σενάρια και αυξημένη κινητικότητα σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να βρει τις εσωκομματικές ισορροπίες.

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές, ποιοι κινούν τα νήματα, ποιους «φοβάται» Μαξίμου και ποια είναι τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη ημέρα. Περισσότερα στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν στα περίπτερα…

Σχετικά άρθρα