Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: “Η σύντροφος του Βίτσα διορίστηκε γ.γ. στο υπουργείο Υποδομών”

Βούλτεψη: “Η σύντροφος του Βίτσα διορίστηκε γ.γ. στο υπουργείο Υποδομών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Νέα Δημοκρατία, Πέτη Πέρκα, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Η Γραμματέας της Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με το διορισμό συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικές θέσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τελειωμό δεν έχουν οι «πρώτη φορά αριστερά» διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον ήδη μακρύ κατάλογο, που όμοιό του δεν βρίσκει κανείς ακόμη και στα πιο αυταρχικά καθεστώτα, ήλθε να προστεθεί και ο διορισμός της συντρόφου του βουλευτή και πρώην γραμματέα του κόμματος, Δ. Βίτσα» και συνέχισε:

«Η Πέτη Πέρκα τοποθετήθηκε γενική γραμματέας στο υπουργείο Υποδομών, την ημέρα ακριβώς που ο κ. Βίτσας, ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, διακήρυσσε πως… «η αλήθεια είναι λυτρωτική» και πως προεδρεύει μιας επιτροπής που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία, τα οποία έκαναν τον λαό να υποφέρει».

«Και μέχρι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν γιατί ο λαός υποφέρει, η νομενκλατούρα τους θα βολεύεται σε θέσεις και αξιώματα. Προφανώς το έχουν βάλει σκοπό να έχει τακτοποιηθεί και ο τελευταίος συγγενής μέχρι να οδηγήσουν το λαό στο τρίτο μνημόνιο!», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα