Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σταύρος πούλησε μεγάλη τρέλα: “Η χώρα έχει πρωθυπουργό, εγώ δεν θέλω πόστα!”

Ο Σταύρος πούλησε μεγάλη τρέλα: “Η χώρα έχει πρωθυπουργό, εγώ δεν θέλω πόστα!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Σε νέο ρεσιτάλ ερμηνείας, αυτή τη φορά στο Star Channel, ο “πρωταγωνιστής” Σταύρος Θεοδωράκης, από εκεί που παρακαλούσε να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα, τώρα άλλαξε τροπάρι και δηλώνει με ύφος “πρωταγωνιστή” ότι “δεν θα δεχθούμε να μπούμε σ΄ αυτή τη κυβέρνηση γιατί όταν μπαίνεις σ ένα λεωφορείο πρέπει να ξέρεις τη διαδρομή του».

Είπε μάλιστα ότι στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα την επομένη των εκλογών, του πρότεινε να σχηματίσει κυβέρνηση από προσωπικότητες της ευρύτερης κεντροαριστεράς ξεπερνώντας τα κομματικά πλαίσια του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που “το επαναλαμβάνω και τώρα” τόνισε.

Ωστόσο, όταν λέει ευρύτερη κεντροαριστερά τι άραγε εννοεί; Τους εκσυγχρονιστές “φωστήρες” της αυλής Σημίτη; Τους ΔΗΜΑΡίτες που ο λαός με την ψήφο του έστειλε εκτός Βουλής; Ή τους παραπόταμους που συλλέγει το Ποτάμι του από διάφορους περιφερόμενους νεοφιλελέ και σοσιαλφιλελέ “ταλιμπάν” της γερμανικής Ευρώπης και των μνημονίων;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μάλιστα έσπευσε να διευκρινίσει ότι «εάν αντιλαμβάνεται (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) ότι έχει περιορισμένα περιθώρια σήμερα ας το κάνει και τώρα και θα τον στηρίξουμε. Εγώ δεν θέλω να γίνω αντιπρόεδρος ή υπουργός» και διευκρίνισε ότι σε μια τέτοια κυβέρνηση πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι ο Αλέξης Τσίπρας. (Να μην ξεχάσει να του πει ένα “ευχαριστώ” ο Τσίπρας που ο… ποταμίσιος τον αναγνωρίζει ως… πρωθυπουργό). «Η χώρα έχει πρωθυπουργό κι είναι ο Τσίπρας. Κυβέρνηση δεν έχει», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Οταν του ζητήθηκε να κρίνει τον Κώστα Σημίτη ως πρωθυπουργό, ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναγνώρισε την επιτυχία της συμμετοχής στη Ευρωζώνη (για τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι επιτυχία που μπήκαμε ότι ευρώ με ψεύτικα στοιχεία και ότι το ευρώ μας κατέστρεψε την οικονομία) και την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., θύμισε ότι είχε ζητήσει δημόσια να απαντήσει για το πλιάτσικο, όπως είπε, που έγινε από υπουργούς του. Για το Χρηματιστήριο ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει να θέσει κάποια ερώτηση στον Κώστα Σημίτη; Ή δεν έχει καμία απορία;

Επίσης, ο νεοφιλελέ Ποταμίσιος επέκρινε την κυβέρνηση για λανθασμένη τακτική που έχει οδηγήσει σε απομόνωση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τα λάθη της. Αλλά να κρίνει την κυβέρνηση ο πρώην ΠΑΣΟΚ Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μετά έκανε καριέρα ως φιλικός δημοσιογράφος προς τον Κώστα Σημίτη και ο οποίος αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει στα όσα του προσάπτει ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή είναι το κόμμα του Μπόμπολα, είναι μεγάλο το θράσος.

Άσε Σταύρο να κάνει την κριτική κάποιος που δεν ήταν μέσα στα πράγματα, κάποιος πραγματικά απέξω… Να μιλάς και εσύ, το μεταλλαγμένο είδος ΠΑΣΟΚου, δηλαδή εκσυγχρονιστή, και να παριστάνεις την πολιτική παρθένα πάει πολύ… Πάρα πολύ… Δεν νομίζεις;

Δείτε και ένα απόσπασμα με τον Σταύρο να πουλάει μεγάλη τρέλα:

Σχετικά άρθρα