Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κικίλιας: Ο Βαρουφάκης ακολουθεί τις εντολές του Τσίπρα

Κικίλιας: Ο Βαρουφάκης ακολουθεί τις εντολές του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Κικίλιας, Γιάνης Βαρουφάκης, Νέα Δημοκρατία,

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την ότι με τη στάση της έχει καταφέρει να έχει μόνο εχθρούς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο κ. Κικίλιας , υποστηρίζει πως «η κυβέρνηση σε τρεις μήνες κατάφερε το ακατόρθωτο: μετράει μόνο εχθρούς σε Αμερική και Ευρώπη». Αυτό είναι επικίνδυνο και προσβλητικό για την Ελλάδα, τονίζει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ , υποστηρίζει ότι οι ευθύνες ανήκουν στον πρωθυπουργό , καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης λειτουργεί βάσει των εντολών του κ. Τσίπρα, ο οποίος και κρύβεται, όπως λέει, πίσω από τον υπουργό Οικονομικών.

Σχολιάζοντας τα σενάρια περί εκλογών ή δημοψηφίσματος, ο κ. Κικίλιας τονίζει πως έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας, υπενθυμίζοντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές αλλά και τις επιλογές τους στις δημοσκοπήσεις.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της Ν.Δ., ο κ. Κικίλιας, με την απάντηση του που έδωσε πως το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ώρα του, καθώς εκτιμά πως εν μέσω κλυδωνισμών του πολιτικού συστήματος και με μια κυβέρνηση την οποία χαρακτηρίζει ως ακυβέρνητο καράβι, η Ν.Δ. δεν μπορεί να ομφαλοσκοπεί, καταδεικνύει ότι παραμένει στο πλευρά του Αντώνη Σαμαρά.

Σχετικά άρθρα