Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήγε ο Μητσοτάκης να καταγγείλει την οικογενειοκρατία και… εκτέθηκε!

Πήγε ο Μητσοτάκης να καταγγείλει την οικογενειοκρατία και… εκτέθηκε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Κουντουρά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νεποτισμός, Οικογενειοκρατία,

Μεγάλο γέλιο έχει πέσει σε κυβερνητικούς κύκλους με την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter, με την οποία “καταγγέλλει” στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειοκρατία.

Τη σχετική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορείτε να τη δείτε εδώ: Δείτε πώς ο Κοτζιάς «πάτησε στον λαιμό» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας το “τιτίβισμα” του Κυριάκου Μητσοτάκη λένε ότι, “είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλά για οικογενειοκρατία και να κουνά το δάχτυλο ως κήνσορας της ηθικής”.

Οι ίδιοι μάλιστα αναφέρουν πως “σε ό,τι αφορά τον αδελφό της Αν. Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, Νίκο Κουντουρά, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να διοριστεί σε πολιτικά γραφεία ή σε οποιαδήποτε δημόσια θέση. Είναι γνωστό ότι εδώ και τριάντα χρόνια είναι ο άμεσος συνεργάτης της Αν. Υπουργού και σύμβουλος της, τόσο στην επαγγελματική της καριέρα, όσο και στην πολιτική της διαδρομή και μάλιστα ΑΜΙΣΘΟΣ. Ο Νίκος Κουντουράς δραστηριοποιήθηκε πάντοτε στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτοδημιούργητος, αυτόφωτος και με λαμπρή καριέρα”.

Σχετικά άρθρα