Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς ρευστότητα δεν έχει μέτρα, η απάντηση Τσίπρα σε ΔΝΤ και Ευρωζώνη

Χωρίς ρευστότητα δεν έχει μέτρα, η απάντηση Τσίπρα σε ΔΝΤ και Ευρωζώνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Υπουργικό Συμβούλιο,

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι η συμφωνία δεν θα παρεκκλίνει από τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία που θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει και θα ορίζεται από τις κόκκινες γραμμές».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων και ανέλυσε τις εξελίξεις και τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στάθηκε στις τέσσερις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, ενώ, τόνισε ότι η αίσθηση που υπάρχει είναι πως έχει επιτευχθεί πρόοδος σε EuroWorking και Brussels Group.

« Θα πάρουμε μέτρα μόνο αν διασφαλίσουμε ότι θα πάρουμε χρήματα» διαμηνύει με τη σειρά της η κυβέρνηση σε ΔΝΤ και Ευρωζώνη σύμφωνα με διαρροή ,από το εν εξελίξει υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Σχετικά άρθρα