Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας «καρφώνει» Σαμαρά και «βολεμένους» στη ΝΔ

Ο Δένδιας «καρφώνει» Σαμαρά και «βολεμένους» στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας,

Τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά να παραμένει επικεφαλής της παράταξης τόνισε ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευή του, αναλύοντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός επανέλαβε την πάγια θέση του ότι «πρέπει ως Νέα Δημοκρατία να αλλάξουμε πορεία. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν πάμε καθόλου καλά», ενώ παράλληλα στηλίτευσε τη στάση που τηρούν ορισμένα στελέχη του κόμματος, επιρρίπτοντας ευθύνες για την καθοδική πορεία και σε στελέχη που βολεύονται με τη σημερινή κατάσταση.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Νίκος Δένδιας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πολύ κουβέντα βλέπω στην κυβέρνηση, δουλειά δεν βλέπω», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «οι προτάσεις της είναι αστήρικτες».

Παράλληλα, παρείχε τη συμπαράστασή του στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για το περιστατικό προπηλακισμού του, τονίζοντας ότι «η πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχθεί την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Ο κ. Βαρουφάκης και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να πηγαίνει όπου αυτός κρίνει».

Σχετικά άρθρα