Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και όμως, ο Βαρουφάκης ήταν χθες πάλι στα Εξάρχεια

Και όμως, ο Βαρουφάκης ήταν χθες πάλι στα Εξάρχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Γιάνης Βαρουφάκης, Εξάρχεια,

Και όμως, ο Γιάνης Βαρουφάκης ξαναπήγε για ποτό στα Εξάρχεια, μία μόλις ημέρα μετά το περιστατικό, κατά το οποίο τραμπουκίστηκε και προπηλακίστηκε από ομάδα θερμοκέφαλων που θέλουν να αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές ενώ έτρωγε στο Γιάντες στη Βαλτετσίου.

Σε συζήτηση που είχε στη Βουλή ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι πήγε στα Εξάρχεια για ένα ποτό και είπε ότι δεν έκατσε για φαγητό στην περιοχή γιατί ήταν πολύ κουρασμένος.

Σε χαλαρή κουνέντα που είχε ο κ. Βαρουφάκης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Θανάση Παφίλη ο τελευταίες του είπε αστειευόμενος κάθε φορά που πηγαίνει να τον παίρνει τηλέφωνο.

«Τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά αν και τώρα μένω στην Πλατεία Μαβίλλης» πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης.

Σε διάλογο που είχε – στο διάδρομο – ο υπουργός με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο τελευταίος σε χαλαρή διάθεση του πρότεινε κάθε φορά που πηγαίνει στην γειτονιά του να τον παίρνει τηλέφωνο, για να λάβει την απάντηση από τον Γιάννη Βαρουφάκη ότι «τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά αν και τώρα μένω στην Πλατεία Μαβίλλης».

«Πήγαινα και θα εξακολουθήσω να πηγαίνω». «Μάλιστα την επόμενη του επεισοδίου πήγα και πάλι στα Εξάρχεια» τόνισε.

Ερωτηθείς εάν πήγε για φαγητό, ο κ. Βαρουφάκης σημειώνοντας ότι «ήμασταν πολύ κουρασμένοι, πήγαμε για ένα γρήγορο ποτό».

Σχετικά άρθρα