Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Έκτακτο και όχι μόνιμο μέτρο η δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων

Τσίπρας: Έκτακτο και όχι μόνιμο μέτρο η δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Πολιτική δέσμευση ότι θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αλλαγή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα Περιφερειών και Δήμων παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στους εκπροσώπους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη συνάντηση που είχε μαζί τους το Σάββατο.

«Είχαμε μια ουσιαστική, πραγματική και χρήσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Πήραμε την πολιτική διαβεβαίωση ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό και συνεπώς θα αλλάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τροπολογία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός.

«Από τη στιγμή που είναι έκτακτο αλλάζουν και οι αποφάσεις μας» συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός.

Να σημειωθεί οτι αναφορά στο μεταναστευτικό έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος του περιφερειάρχες στο Μέγαρο Μαξίμου, επισημαίνοντας ότι είναι από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την Ευρώπη και δυστυχώς βαραίνει, όπως είπε, τις χώρες υποδοχής, περισσότερο από τις άλλες.

Σημείωσε δε, ότι στο νότιο Αιγαίο και στον Έβρο υπάρχουν μειωμένες ροές και ότι η έγνοια της ΕΕ είναι περισσότερο στη νότιο Μεσόγειο, στην πλευρά της Λιβύης και από τη δική μας πλευρά ζήτησε να πέσει το βάρος και στο ανατολικό Αιγαίο.

Σχετικά άρθρα