Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς στον ΟΗΕ για συναντήσεις με Μπαν Κι Μουν και Μάθιου Νίμιτς

Ο Κοτζιάς στον ΟΗΕ για συναντήσεις με Μπαν Κι Μουν και Μάθιου Νίμιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάθιου Νίμιτς, Μπαν Κι Μουν, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

Συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και με τον ειδικό απεσταλμένο του για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς θα έχει την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Η συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Μάθιου Νίμιτς θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδος στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ.

Το τετ α τετ με τον Μπαν Κι Μουν έχει προγραμματιστεί για τις 17:30. Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στο μεσοδιάστημα προβλέπεται συνάντηση με τους Στάνλεϊ Μπέργκμαν και Ντέιβιντ Χάρις, πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της American Jewish Committee αντίστοιχα.

Επίσης, ο κ/ Κοτζιάς θα έχει συνάντηση στις 20:30 ώρα Ελλάδος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο.

Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στη δεξαμενή σκέψης Council on Foreign Relations με θέμα τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στις ΗΠΑ με συνάντηση που θα έχει στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με εκπροσώπους της Ομογένειας.

Σχετικά άρθρα