Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέτει θέμα Σαμαρά ο Δένδιας – Ζητά η ΝΔ να στηρίξει την κυβέρνηση

Θέτει θέμα Σαμαρά ο Δένδιας – Ζητά η ΝΔ να στηρίξει την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας,

Αρχηγική εμφάνιση έκανε ο Νίκος Δένδιας , ο οποίος καυτηρίασε τα κακώς κείμενα στην Νέα Δημοκρατία και έδωσε το στίγμα των προθέσεων του τόσο για το ζήτημα της ηγεσίας στην παράταξη, όσο και για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει και δεν είναι άλλη από την στήριξη της κυβέρνησης στην εθνική προσπάθεια.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκραίας και για πολλούς δελφίνος για την αρχηγία της παράταξης , στην εκπομπή του Star, “Live U”, εξέφρασε την ανησυχία του για τη μετεκλογική πορεία της Νέας Δημοκρατίας , θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς και ζήτημα ηγεσίας στην παράταξη.

«Φοβάμαι πάρα πολύ για την παράταξή μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας , επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «πρέπει να επαναδιατυπώσει ένα λόγο που θα υιοθετηθεί από την κοινωνία, κάτι που συνδέεται με τον αρχηγό», αγήνοντας έτσι σαφέστατες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ.Δένδιας υποστήριξε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία «πάσχει από έντονο μετατραυματικό στρες, καθώς αποφεύγει να ανοίξει τη συζήτηση για τα αίτια της ήττας στις εκλογές» και διεμήνυσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση στην εθνική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους, ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της χώρας, ευχήθηκε ωστόσο, η κυβέρνηση να πετύχει και να κλείσει η συμφωνία για το καλό της πατρίδας.

«Η κυβέρνηση με την πολιτική της οδηγεί την χώρα στην ύφεση.. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η παράταση που πεθαίνει την οικονομία… Η κυβέρνηση δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Η αγορά πεθαίνει, την ώρα που κάποιοι νομίζουν, ότι μπορεί να γίνονται χαριτωμένοι» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας, αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση, με αφορμή και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σχολιάζοντας την διάταξη που δίνει τη δυνατότητα σε φυλακισμένους, οι οποίοι έχουν εκτίσει το 1/4 της ποινής τους και έχουν αναπηρία άνω του 80%, να μπορούν να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους με κατ’ οίκον περιορισμό, ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι, «είναι ελλειμματική η διάταξη της αποφυλάκισης του Σ.Ξηρού».

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει πολιτική για το μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε την μεταναστευτική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης».

Σχετικά άρθρα