Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απάντηση Μαξίμου στην Αμερικανική Πρεσβεία για την αποφυλάκιση Ξηρού

Η απάντηση Μαξίμου στην Αμερικανική Πρεσβεία για την αποφυλάκιση Ξηρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μέγαρο Μαξίμου, Ντέιβιντ Πιρς, Σάββας Ξηρός, Τρομοκρατία,

Μέσω κυβερνητικών κύκλων επέλεξε να απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου στην Αμερικανική πρεσβεία για την προειδοποίηση του Αμερικανού πρέσβη, Ντέιβιντ Πιρς, ότι μία πιθανή αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού θα σημαίνει “μη φιλική πράξη” από την πλευρά της Ελλάδας προς τις ΗΠΑ.

“Εμείς έχουμε δυο φορές ευαισθησία για την τρομοκρατία, διότι τα εγκλήματα αυτά έγιναν στο όνομα της Αριστεράς» έλεγαν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με το θέμα που προέκυψε τον Σάββα Ξηρό, στο περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη .

Σε ερώτηση για “την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού”, επισήμαιναν ότι σεβόμαστε και τιμούμε την μνήμη των θυμάτων, αλλά η δημοκρατία δεν μπορεί να εκδικείται και οφείλει να είναι γενναιόδωρη.

Διευκρίνιζαν παράλληλα ότι για την περίπτωση του Σάββα Ξηρού δεν μιλάμε για αποφυλάκιση αλλά για κατ’ οίκον κράτηση με βραχιολάκι, όπου θα ελέγχεται καλύτερα.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ο νόμος στοχεύει στο να μπει μια τάξη στο χάος των φυλακών.

Σχετικά άρθρα